top of page

Вітаємо педагогів Краматорська з черговою публікацією

Педагогічна спільнота нашого міста завжди брала участь у публікації матеріалів з власного досвіду роботи на шпальтах фахових видань, науково-методичних збірників, у інтернет просторі. Нещодавно опубліковано збірник «Децентралізація системи управління освітою: зміни, виклики, практики» за редакцією Національної академії педагогічних наук, Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти», Донецького та Волинського обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти та підтримки Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації. В цьому збірнику Євгенія Кірєєва, директорка КУ «ЦПРПП» показала практики позитивної взаємодії Центру при проведенні мобільної супервізії, організації роботи з молодими педагогами через впровадження проєкту імплементації CaseStudy «Професійне зростання молодого педагога освітнього закладу» за швейцарською технологією з операційної та стратегічної перспектив, тобто операційної логічної матрицею LogFrom та взаємодію установи на тільки з Краматорською освітньою громадою, а й Андріївською. Окрім того, педагоги закладів дошкільної освіти презентували досвід роботи з розвитку інклюзивної освіти в ЗДО міста. Так, Жанна Городецька, вихователька-методистка ЗДО № 84 показала шляхи створення корекційно-розвивального середовища для дітей з порушенням зору в умовах децентралізації. Неля Іванілова, завідувачка та Анна Федорова, вихователька-методистка ЗДО № 92 розповіли про створення інклюзивного простору в ЗДО. Лариса Мацкевич, вихователька ЗДО № 67, висвітлила інноваційні підходи до створення предметно-ігрового середовища в сучасному закладі дошкільної освіти, Юлія Назарова, вчителька-дефектологиня ЗДО № 84 поділилася досвідом організації роботи команди психолого-педагогічного супроводу в ЗДО в умовах децентралізації.

Ми пишаємося вашими професійними здобутками, шановні колежанки. Бажаємо подальших фахових знахідок і можливості їх висвітлювати у професійному середовищі. Запрошуємо всіх педагогів освітніх закладів Краматорська долучитися до публікацій власних педагогічних знахідок на сторінках різних фахових видань.

Ознайомитися зі змістом збірника та завантажити його можна перейшовши на сайт «Європейська наукова платформа»: https://publishing.logos-science.com/.../art.../view/271/269








97 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page