top of page

ЗНО як чинник якості роботи ЗЗСО: ЗА та ПРОТИ

21.12.2021 року відбулася розширена нарада за ініціативи Управління освіти та КУ "ЦПРПП Краматорської міської ради" на базі Краматорської української гімназії з питань ЗНО у форматі офлайн-дебатів.

Нарада проходила під головуванням в.о. начальника УО Наталії Ананських, заступника УО Сергія Сергєєва та директора ЦПРПП Євгенії Кірєєвої та за участі головного спеціаліста УО та консультантів Центру. До наради долучилися представники ОблІППО т.в.о. декану факультету підвищення кваліфікації Наталія Капінус, завідувач відділу атестації Олександр Коваленко та завідувач відділу гуманітарної освіти Світлана Гарна, які презентували актуальні питання щодо впровадження НУШ для адміністраторів ЗЗСО та особливості атестації 2022. Висловлюємо подяку за корисну, своєчасну та змістовну інформацію.

Основним питанням було "Чи є ЗНО головним чинником якості освіти ЗЗСО?", яке розглядалося у форматі офлайн-дебатів. Обговорення було жвавим, директори активно долучилися до аргументації та визначення протиріч.

Під час заходу директор Центру Євгенія Кірєєва та консультант Наталя Котлярова презентували глибокий аналітичний матеріал результативності ЗНО у закладах освіти міста за останні 3 роки.

Кожен учасник наради отримав змістовні рекомендації для проведення внутрішнього аналізу ресурсів підготовки до ЗНО та розробки плану заходів.

Традиційно, як завжди неперевершено, висвітлювали захід журналісти ОЗЗСО ім.Василя Стуса під керівництвом Ірини Григор'євої.

















79 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page