top of page

Зустріч спільноти вчителів Основ здоров'я

30.03.22 пройшла методична нарада педагогічної спільноти вчителів "Основи здоров'я" “Дистанційне навчання під час воєнного стану.”

На нараді консультант КУ ЦПРПП Шаченко Олексій Федорович ознайомив колег з правилами трудових обов'язків вчителя під час воєнного стану.

Керівник міської спільноти вчитель ЗОШ № 24 Галінська С.О. презентувала вебінар Тетяни Кузьменко ”Вчитель і дитина, що зазнала наслідки війни: покрокова інструкція взаємодії”, в якому взяла участь та отримала сертифікат про участь. Дізналась про нові поняття, було цікавота пізнавально. Вчителям було запропоновано ознайомитись з презентацією цього вебінару та передивитись його на сайті вебінарів ”Всеосвіти”для ознайомлення та загального розвитку. Підсумком зустрічі стали поради вчителям для спілкування з учнями. Вирішили з вчителями ділитись, так необхідними в наш час, правилами, порадами, пам'ятками, зрозумілими при спілкуванні з нашими дітьми зараз. Дякуємо колегам за участь в зустрічі спільноти, за те, що долучаються до співпраці. Мира нам всім та спокою. Впевненості в завтрашньому дні. Плідної праці. Мирної весни.




14 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page