top of page

Самооцінювання освітньої діяльності вчителя

Наші освітяни завжди прагнуть до професійного розвитку, відкриті до нових знань і викликів. Тому на їх запит тривали дводенні міні-майстерки, метою яких було підвищення професійної компетентності педагогічних працівників щодо напрямів самооцінювання якості освітньої діяльності. Близько 100 зареєстрованих педагогів нашого міста із зацікавленістю долучилися до онлайн-взаємодії із різних куточків України та з-за кордону. Під час професійного занурення розглядались наступні питання:

  • Ефективність планування педагогічними працівниками своєї діяльності, використання сучасних освітніх підходів до організації освітнього процесу з метою формування ключових компетентностей учнів (консультантка Ірина СКУМЕН)

  • Постійне підвищення професійного рівня і педагогічної майстерності педагогічних працівників (консультант Олексій ШАЧЕНКО)

  • Налагодження співпраці з учнями, їх батьками, працівниками закладу освіти (консультантка Тетяна ДЕМЧЕНКО)

  • Академічна доброчесність (консультантка Тетяна БИЧЕК)

  • Відкритий урок онлайн: від ідеї до втілення (консультантка Ольга НЕПОП)

Завдяки успішній модерації директорки КУ ЦПРПП Євгенії Кірєєвої присутні отримали відповіді на найпоширеніші питання, рекомендації та практичні поради. Під час зворотнього зв’язку вчителі високо оцінили роботу спікерів і щиро подякували за нові знання, цікаві ідеї і позитивні емоції.

Всі матеріали майстерок ви зможете знайти на нашому сайті в розділі “Атестаційний SMART кейс”. Чекаємо всіх на нові зустрічі!!!












125 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page