top of page

Серпнева Конференція освітян м.Краматорська "Освіта ХХІ століття - виклики майбутнього"

Добігають кінця серпневі заходи, присвячені початку навчального року. Сьогодні стартували засідання педагогічних рад в закладах освіти.

Хочемо висловити подяку за взаємодію та чудові відгуки в соціальних мережах та ЗМІ щодо серпневої конференції освітян міста Краматорська «Освіта ХХІ століття – виклики майбутнього».

Дякуємо Краматорській міській раді, меру Гончаренко О.В., заступнику мера Катальніковій О.Г., секретарю міської ради Сташкевичу І.І. за потужну підтримку освітян міста. Хочемо зазначити, що завдяки фінансуванню Краматорської міської ради, наша комунальна установа придбала сучасне обладнання, канцелярські товари, що в свою чергу зробило можливим нам самотужки видати інформаційно-консультативний вісник «КРАМ.ОСВІТА» з методичними порадами, поширити перспективний педагогічний досвід освітян міста та виготовити друковану презентаційну продукцію. Це надало можливість зробити приємний подарунок всім закладам освіти.

Висловлюємо щиру вдячність управлінню освіти Краматорської міської ради за підтримку нашої ідеї щодо нового формату серпневої конференції педагогічних працівників, за високу довіру стати активними учасниками всіх заходів в межах конференції.

Слід відзначити плідну співпрацю з управлінням Державної служби якості освіти в Донецькій області в особах т.в.о. начальника ДСЯО пані Тетяні Ремпель та пані Ірині Літвіновій та подякувати за презентаційний меседж «Вектор якісної освіти», ознайомлення з оновленою «Абеткою директора» на локації керівників закладів загальної середньої освіти «Якісна школа: нові підходи до якісної освіти».

Дякуємо Донецькому обласному ІППО: Бурцевій Ю.О., в.о. ректора ,Колган Т.В, декану факультету підвищення кваліфікації педагогічних працівників, к.п.н. Донецького ОБЛІППО ., Гладковій Г.В.,завідувачу відділу координації роботи центрів професійного розвитку педагогічних працівників, за змістовний семінар для директорів ЦПРПП, завдяки якому консультанти нашого Центру провели низку заходів для професійних спільнот щодо впровадження НУШ у базовій середній школі, за поширення нашого досвіду щодо запровадження мобільної супервізії в межах VII Конгресу освітян Донеччини «Освітня реформа Донеччини: «Рухаємось вперед!»

Окрему подяку висловлюємо всім, хто долучився до якісного проведення міської конференції, а саме:

  • Щербак В.Ю., директору та всьому колективу КУГ за гостинність, чітку організацію й створені комфортні умови для проведення заходу;

  • керівникам закладів загальної середньої освіти №35, 22,17,3,4, КУГ та керівництву дитячої центральної бібліотеки за забезпечення умов для проведення серпневих сесій професійних спільнот освітян міста.

  • Коломійцевій О.М, директору ЦПР та Короткій С.С., заступнику за організацію та проведення виставки STEM-проєктів та проведення року математики в ЗДО та підтримку урочистого відкриття конференції.

Наша вдячність педагогам ЗДО №5 «Світ казок» за допомогу в організації реєстрації учасників конференції та адміністрації ЗОШ№25 за долучення до виготовлення декорацій для фотозони.

Яскравим подарунком для всіх стала талановита робота юних журналістів Ліцею №8 ім.В.Стуса під керівництвом справжнього професіонала Григор’євої І.О.

Бажаємо всім творчої наснаги!

Далі буде…





12 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page